Betongkonstruktioner med över 20 års gedigen yrkeskompetens.

Tornion Harjateräs Oy är ett byggföretag som är specialiserat på betongkonstruktion. Dessutom genomför vi flyttningar av hus med våra samarbetspartners. Vi är verksamma i de nordiska länderna.

Kontakta oss

Byggföretag med omfattande tjänster

Tornion Harjateräs Oy grundades 2001 och vi har varit verksamma i Sverige sedan 2010. Förutom armering utför vi även snickeriarbeten och betonggjutningar. Som ett resultat av vår produktutveckling har Ammi-enheterna skapats, dessa är designade för att reducera vibrationspåverkan hos personal vid betongkomprimering.

Betonirakentaminen

Betongkonstruktion

Vi har specialiserat oss på betongarmering och betonggjutningar på byggarbetsplatser, men även snickeriarbeten. Vi levererar armeringen till byggarbetsplatserna enligt fastställda mått och form och ombesörjer även montering.

Ammi

Ammi enheter

Ammi 1 vibrerande korg och Ammi 2 vibrerande balk föddes som ett resultat av innovativ produktutveckling av Jouni Liakka. Syftet med dessa är att reducera påverkan av vibrationer hos arbetarna under betongkomprimeringsfasen, Tornion Harjateräs OY har erhållit patent för denna lösning.

Talojen siirtäminen

Flyttning av hus

Vi genomför storskaliga projekt av husflytt med erfarna samarbetspartners. Vi har bland annat flyttat kulturellt och historiskt värdefulla byggnader av hela byars storlek vid gruvexpansioner.

Professionella medarbetare

 

Våra medarbetare har många års arbetslivserfarenhet av att bygga även krävande betongkonstruktioner. Vi har utfört säkerhetsklassade arbeten med särskilda säkerhetskrav i både Sverige och Finland. Vi sysselsätter ca 90 yrkespersoner inom armering och snickeri.

Ansvarsfull aktör

 

Tornion Harjateräs Oy bedriver sin verksamhet ansvarsfullt och med hänsyn till hållbarhet. Vår kreditvärdighet ligger på en utmärkt AAA-nivå. Vi deltar  i Vastuu Groups Pålitlig Partner-program. Information om företaget går även att hämta via Zeckit-tjänsten.

Bli en del av vårt proffsiga team

 

Vill du jobba med oss? Skicka ett mail till oss på info@trht.fi eller fyll i ta
kontakt formuläret så tar vi kontakt med dig.

Ta kontakt

Vi genomför omfattande betongkonstruktions- och byggnadsflyttningsprojekt. Vi är verksamma i hela Norden. Våra kunder är gruvbolag och byggföretag. Vi är ett medlemsföretag i Rakennusteollisuus RT ry.

Om du är intresserad av att jobba med oss ber vi dig kontakta oss genom att fylla i formuläret Ta kontakt
eller via mail på info@trht.fi och berätta om dig själv, så kontaktar vi dig.

hCaptcha